Kulcsár Edina

Három nappal később az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán elárulta időközben szerelembe esett és a közösségi oldalán meg is mutatta új párját GwM-et aki szintén az év elején jelentette be hogy két. Kulcsár Edina életében egyik változás követi a másikat.


Kozzeteve Itt Beautiful Girls

603k Likes 0 Comments - Kulcsár Edina edinakulcsar_official on Instagram.

. Kulcsár Edina és Szabó András Csuti január 15-én jelentették be hogy nem tudták megmenteni a házasságukat ezért a válás mellett döntöttek. Csuti és Kulcsár Edina válásától hangos a sajtó közel egy hónapja. 18 évesen 2009-ben közönségdíjas lett a Miss Plastic versenyen ahol olyanok indulhattak akik átestek valamilyen szépészeti műtéten.

Már több hete hogy Kulcsár Edina és Csuti bejelentették hogy nem tudták megmenteni a házasságukat de az egykori pár még mindig a bulvárérdeklődés középpontjában vanEz annak is köszönhető hogy az egykori szépségkirálynő bevallotta új párra talált később pedig Edina GwM-mel közösen készített dala borzolta a kedélyeket. Kulcsár Edina legújabb bejelentése ismét meglepte a rajongóit. Az elmúlt hetekben az egész médiát de főleg annak is a bulvárszekcióját temetizálta az álompár Kulcsár Edina és Csuti szakítása majd az hogy Kulcsár Edina egy fotó kíséretében nem sokkal rá bemutatta már új szerelmét is aki GwM a híres magyar rapper.

Szegény családban édesapja nélkül nőtt fel. Akkor azt mondták nem egy harmadik fél miatt válnak ám tegnap a modell robbantotta a médiabombát és elárulta beleszeretett a GwM néven ismert Varga MárkbaSzabó András tragikomédiának nevezte a történteket és kijelentette hogy csalódott a volt feleségében. Csuti elmondta hogy ebben traumákkal teli időszakban szeretne magára koncentrálni hiszen ez a legegészségesebb amit ilyenkor tehet az ember.

Kulcsár Edina a férjével Szabó András Csutival való botrányos szakítása és új párja a GwM művésznéven ismert rapperrel Varga Márkkal való kapcsolatának bejelentése után letiltotta a kommentelési lehetőséget az Instagram-oldalán amit most újra feloldott és válaszolt is jó pár rajongói kérdésre amikből sok minden kiderült szerelméről. A válás bejelentése után nem sokkal - ami már önmagában is nagy vihart kavart - bemutatta a követőinek új párját aki nem más mint GwM. Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók hogy megtudjanak mindent az.

Az influenszer úgy érzi itt az ideje hogy visszatérjen a közösségi média platformjaira habár követői szerint el. 2012-ben elnyerte a Miss Aquaworld címet a 2013-as Miss Hungary-n pedig az első udvarhölgy díját. Kulcsár Edina és Csuti pénteken jelentették be hogy zátonyra futott a házasságuk.

Szabó-Kulcsár Edina Budapesten született 1990. Kulcsár Edina és férje Szabó András Csuti pénteken tudatták azt hogy elválnakKét napra rá a kétgyermekes exszépségkirálynő helyzetjelentést adott lelkiállapotáról a közösségi oldalán és egyben egy örömhírről is beszámolt. Új kapcsolata hatalmas megdöbbenést okozott sokan mondták el a véleményüket de Edinát és szerelmét nem érdeklik a rosszindulatú megjegyzések ők annyira.


Kulcsar Edina A Masodik Lett A Londonban Megrendezett Miss World Vilagversenyen Beauty Miss World Hair


Meg Csak Most Szuletett Medox Kulcsar Edina Szamitottam Ra De Maris Blikkruzs Hu Fictional Characters Character


Pin On Body


Pin On Kulcsar Edina


A 100 Legjobb No A Tevebol Kulcsar Edina Beauty Secrets Celebs Beauty


Pin On Kulcsar Edina


Edina Kulcsar Fitness


Edina Kulcsar Via Facebook Gowns Dresses Dresses Beauty Event


Magyarorszag Szepe 2014 Kulcsar Edina Udvarholgyei Katona Gitta Es Van Den Bosch Sydney Photography Heart Of Europe Hungary


Szabo Kulcsar Edina V Instagram Pinklove


Kulcsar Edina Just Be Yourself 3 Miss World Brunette Just Be You


Mozaik Kulcsar Edina A Vilag Masodik Legszebb Lanya Beauty Pageant Beauty Event Celebrities


Pin On Kulcsar Edina


Szabo Kulcsar Edina On Instagram Tudom Tudom Mindig Azt Irjatok Hogy Smink Nelkul Jobban Szerettek De Azert Valljuk Be Hog Hair Make Up Makeup


Pin By Kriszitna Jakab On Kulcsar Edina Fashion Athletic Jacket Jackets


188 1 Ezer Koveto 355 Kovetes 1 248 Bejegyzes Nezd Meg Az Instagramon Edina Kulcsar Edinakulcsar Official Fen Instagram Posts Instagram Friendship Goals


Pin En Beauty


Mindig Orulunk Ha Kulcsar Edina Ezt Csinalja 24 Hu


Hungary Edina Kulcsar Contestant Profile Miss World 2014 Miss World 2014 Miss World World

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel